ПРОЕКТИ

Изберете модел от проектите на сайта ни,  изпратете Ваш модел или изпълнение, което сте харесали в интернет. Правим решетки и декори по снимки, скици, чертежи или 3D файлове. Изпратете кратко описание на задачата на e-mail [email protected] и ще получите варианти за изпълнение, визуализация и оферта.

Моделите, размерите и материалите са според изискванията и стила на всеки проект. Поръчките се изработват в кратки срокове, като стойността се калкулира индивидуално.

 

Infinity – АЖУРНИ АКЦЕНТИ

Mодулната система Infinity е нов за България продукт – икономичен и практичен вариант за изграждане на леки конструкции без ограничение в размерите и приложенията. Отделните части се свързват бързо и лесно в ефектни безкрайни дантели. Освен неограничени размери, Infinity предлага богат избор на модели, цветове и материали. С тегло от 100гр/m2 , най-леките варианти на модулите са отлично решение за дизайн на домове, офиси, хотели и заведения. Подходящи са също за ТВ и сценичен декор, витрини, рекламни и изложбени щандове.

Освен показаните модели, фирмата изработва 3D модели по поръчка.

МАТЕРИАЛИ :

Релефни стенни панели -гипс, цимент, полимери.

Панели за таван – полимери, MP листове

Ажурни панели – интериор/екстериор – полимери, MP листове,  композитни панели, дървесни плочи, стомана, алуминий, метал и др.

Leave a Reply